fbpx

Я вже просто не знаю, що робити зі своєю мамою, вірніше з її любов’ю і самовідданістю. Брат знаючи, що мама останнє вітдасть почав користуватись цим беззастережно, а я як не намагаюсь, нічого вдіяти не можу

Я вже просто не знаю, що робити зі своєю мамою, вірніше з її любов’ю і самовідданістю. Брат знаючи, що мама останнє вітдасть почав користуватись цим беззастережно, а я як не намагаюсь, нічого вдіяти не можу.

Мій брат мав завжди досить цікавий погляд на життя. Нас троє – він найстарший, але замість того, аби бути більш відповідальним, він виявився найбільш легковажним.

До лютого він “пурхав” з роботи на роботу, часто повертався у дім матері і жив там по кілька місяців. Проте, щойно робота знаходилась, він не прощаючись зникав, аби з’явитись згодом з каятям.

Ми звикли до цього, але у лютому брат знову повернувся до матері. Ми вірили, що з появою нової роботи брат піде, але роботи не було і брат оселився на дивані перед телевізором. Звісно, інколи ходить на якісь співбесіди, але повертається і говорить що за “копійки” не працюватиме.

Маму свою не впізнаю, адже вона сама не з’їсть – брату на тарілочці подасть. Пенсія її йде на те, аби просто прогодувати мого братика. Ми з сестрою уже не знаємо як і бути.

Давали мамі гроші, аби хоч чимось допомогти, але мама все брату віддає. Коли ж ми домовившись почали приносити продукти для неньки, та все одно все віддає нашому братику.

І як нам бути? Брат не бачить нічого такого в цій ситуації, а мама рада і задоволена, що може про когось піклуватись, проте жити на одну пенсію вдвох – нереально.

Підкажіть, як же нам бути? Як вплинути на маму , на брата? Я розірвати це коло?

06,12,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page