fbpx

Я запропонувала йому взяти кредит на цю покупку. Але його реакція була непередбачуваною. Він просто влаштував сцену зі сльозами і докорами, що я не бажаю допомогти йому в житті. І чого ж тоді йому очікувати від мене після весілля, поділу грошей на твої і мої ?! 

Після розтавання з колишнім хлопцем, я кілька років не могла і думати про відносини. Всю себе віддавала роботі і батькам. Я вже настільки звикла бути одна, що просто перестала помічати чоловіків навколо себе. А ті, хто виявляв до мене інтерес, не витримували мого упередженого ставлення і відступали.

Я змирилася з таким станом речей і просто раділа кожному дню, проведеному з колегами та близькими людьми. Але все змінилося після знайомства з найкращим хлопцем на світі.

Наше знайомство відбулося за дивних обставин. Але я тоді не звернула на це уваги. Я мала певні жіночі проблеми і проходила обстеження в профільному інституті.

Він звернувся до мене з проханням про допомогу, а я не відмовила. Тим більше що на той момент я вже все зробила, то відвела його в потрібний корпус. При виході, я показала на велику табличку з найменуванням відділення. Він розсміявся і сказав, що це доля звела нас.

Ми почали зустрічатися. Близько двох місяців ми проводили вечірній час у мене на знімній квартирі. Він з великим небажанням йшов пізно ввечері додому, але я стійко продовжувала триматися. Поступово наші стосунки переросли, як мені тоді здалося, в щось більше, і я запропонувала переїхати до мене.

Переїзд мій хлопець ознаменував чудовим подарунком. Він в урочистій обстановці вручив мені обручку, тим самим закріпивши мій статус його дівчини. Мені було дуже приємно, і я вже почала уявляти наше весілля. Не так, щоб дуже серйозно, але якісь моменти вже іноді продумувала.

Після кількох місяців спільного життя, мене почав насторожувати його недвозначний інтерес до моїх заощаджень. Я дуже добре заробляю, і він прекрасно знає, що я фізично не можу витратити всі гроші. Я результат, у мене є накопичення. Тільки я йому ніколи не озвучувала їх обсяг.

А зараз він якось мимохіть почав заводити розмову з приводу покупки нової машини на двох. Йому буде трохи легше заробляти гроші, коли він перестане бути прив’язаним до міського транспорту. Все б нічого, але у нього немає ніяких заощаджень взагалі, а це означає, що машину купую я сама. Так навіщо мені це робити, якщо у мене машина є.

Я запропонувала йому взяти кредит на цю покупку. Але його реакція була непередбачуваною. Він просто влаштував сцену зі сльозами і докорами, що я не бажаю допомогти йому в житті. І чого ж тоді йому очікувати від мене після весілля, поділу грошей на твої і мої ?!

Ось і виходить, що він уже давно все прорахував кілька разів і знаходив вигоду для себе. А про мене дбати у нього навіть і думок не було. І як же я могла так помилитися ?! Адже не вперше потрапляю в подібну ситуацію і повинна була б на кілометр відчувати таке ?! Де ж поділися нормальні чоловіки, за якими немов за кам’яною стіною?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page