fbpx

Я завжди була вірною, відданою, щедрою, але відчуваю, що мій чоловік мене ненавидить. Не розумію чому і не знаю що мені робити

Нашому шлюбу понад 15 років, виховуємо синочка. Як, мабуть, і у всіх, у нашому житті були різні періоди і добрі, і щасливі, і відносно погані – безгрошів’я, часті болячки малого, періоди без роботи і багато різних життєвих перипетій. Через негаразди ми проходили гідно і разом, підтримуючи один одного!

Все змінилося близько року назад. Чоловік знайшов нову роботу – молодий колектив, амбітний персонал, статусність колег.

Здавалося б, чого кращого бажати? Але саме з цього періоду поміж нами почала зростати стіна.

Цеглина за цеглиною зростав мур нерозуміння і відчуженості. Погляд чоловіка пронизував холодом і плавно переростав у презирство.

Спочатку думала, що можливо між нам з’явився хтось третій, та чоловік категорично заперечує, каже, що між нами все добре і я просто видумую.

Він вчасно повертається додому. Загалом, у мене немає підстав вважати, що у нього з’явилася інша жінка, але його погляд, він повністю змінився, у ньому більше нема ніжності, схвалення, захоплення, співпереживання, і найголовніше – у ньому нема кохання. Є тільки холод на межі із цілковитою відчуженістю.

Я сотні раз намагалася розпитати, розговорити, розвеселити – марно! Тотальна байдужість і нудьга – його нові супутники.

Йому поряд зі мною скучно, нудно, нецікаво! Будь-яка тема, яку я хочу обговорити, йому не цікава. Моя манера говорити, жестикулювати, формулювати речення викликає у нього роздратування.

Будь-яке заперечення чи спроба щось вияснити переростає у гучні розбірки, чи, навпаки, два дні затятої мовчанки. Холод оселився у всіх сферах нашого подружнього життя. буквально скрізь – і вночі, і вдень, я думаю ви розумієте про що я!

Я стомилася від невизначеності. Я стомилася від здогадок, від нерозуміння. Я не розумію,  чи можна просто так зненавидіти рідну людину! Чи можливо є щось таке, чого я не помічаю, чи не хочу помічати.

Мені дуже необхідна порада, чи підказка, але я не знаю де її шукати, тому вирішила написати на сторінки вашого видання, можливо хтось із читачів допоможе мені інакше подивитися на нашу проблему. Буду вдячна за будь-який коментар.

Марина 39 років.

You cannot copy content of this page