fbpx

Як би ви вчинили, якщо б знали, що ваш законний чоловік кохає іншу жінку, а з вами лише тому, що та інша у щасливому шлюбі

З чоловіком ми разом вже понад 15 років. Жили добре, розуміли один одного, підтримували. Я взагалі людина, яка готова підтримати у будь-якій невдачі. Завжди переконувала чоловіка, що у нього все вийде, що він досягне бажаного, що моє плече завжди поряд. Був період, коли він втратив роботу і довго не міг знайти іншу. Я запропонувала, і в подальшому допомогла, йому здобути другу вищу освіту, з більш затребуваною спеціальністю. Допомогла – це фактично оплатила його навчання і весь час утримувала сім’ю, поки він вчився. Він з небідної сім’ї і не звик фізично працювати, тому відсутність нормальної, за його мірками, роботи, сильно напружувала.

На момент навчання, мені здавалося що він відчуває вдячність, через мою підтримку. Навіть хвилюється, що я багато працювала на благо його розвитку. Все змінилося за місяць до отримання диплому. Саме в той час він познайомився з Людою, вони навчались у паралельних групах, а на практичних заняттях часто бачились.

Відтоді поміж нами оселився холодок. Чоловік з кожним днем ставав дедалі байдужішим до моїх потреб і бажань, навіть гірше – вони його відверто дратували. До зароблених мною грошей він ставився, як до чогось, що падає мені з неба. Всі мої покупки вважав марнотратством. Словом, з коханої дружини я перетворилася в тягар.

На початках, я виправдовувала його поведінку всім чим завгодно: втомою від навчання, відсутністю роботи, переживаннями через майбутнє. Та з часом  я зрозуміла, що проблема і іншому, точніше в іншій.

Люда молода, приваблива панянка, років на десять молодша від мене, доглянута, “легка”, не обтяжена проблемами. Жінка, яка живе з задоволенням, бо не думає, як забезпечити родину, ці клопоти знаходяться на плечах її чоловіка.

Дружба мого чоловіка з новою знайомою спочатку мене не зачепила зовсім, я навіть раділа, що для нього відкриваються нові горизонти, але, на жаль, я опинилася за обрієм цієї дружби!

Після отримання диплому мій чоловік і Люда влаштувалися в одну установу, працюють разом, їх “дружба” триває. І я відчуваю, що для мого чоловіка Люда більше ніж подруга. Я постійно чую, що Люде те, Люда се, Люда і там класна, у Люди і те класно. Люда, Люда, Люда…

Звичайно, я говорила чоловікові про свої здогадки і переживання – він все заперечує, але хіба можна не відчувати, що для нього я лише комфортна жінка. Їсти є, спати є де, а решта не важливо. Ми говорили і про розлучення. На моє питання, чи хоче він зі мною розлучитися, він сказав, що мене не покине, а я маю сама вирішити чи жити з ним. Але мені дуже складно бути з чоловіком, якого я кохаю, але який захоплюється іншою жінкою, яка для нього головніша, ніж я, з якою він прагне проводити час, а зі мною ні.

Я переконана, що якби Люда була неодружена, то він би пішов від мене до неї. Я це знаю на 200%.. Чи є між ними зараз щось більше ніж дружба, я не знаю, але бачу, що у мого чоловіка до неї є почуття і це найбільше лякає. Бо усвідомлювати, що ти лише зручний варіант, поки немає іншого, неймовірно важко, але я не знаю, як мені вчинити. Як жити з цими думкам і здогадками?

За матеріалами .

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page