fbpx

Як добре, що ти прийшла, – щиро радіє Юра, – Нарешті повечеряю. З п’ятої нічого у роті не мав. А ти он, до дисятої лиш прийшла

Коли я була молодша, то мало не марила ідеєю вийти заміж. Але оскільки гідної кандидатури не зустріла, заміж не вийшла. Ледь до своїх 32 років я зуміла облаштувати своє життя. У мене затишна квартира, чисто скрізь, гарно пахне. Ніхто мене не чіпає, не просить чогось, не чекає від мене котлет. Але так було не завше.

Познайомилися ми із Юрою на роботі, він був нашим новим співробітником. У нього не було шлюбів та дітей, не було й у мене. Начебто як однакові інтереси, в обох є своє житло, авто. Взагалі рівня. Ну то чому б не почати стосунки. Почали, зустрічатися після роботи, ходити в кафе, гуляти. Поки не жили разом, все було чудово. Я почувала себе коханою, потрібною. Мій комфорт не порушився.

Ну а потім Юрко сказав, що постійно без мене нудьгує і було б непогано жити разом. Пропонував переїхати до нього, але я не захотіла. Все ж таки жити в його квартирі мені не хотілося — там все мені чуже. Вирішили жити у мене. І вже з другого дня я почала відчувати, що щось не так.

Раніше ніхто від мене не вимагала приготувати їжі, випрати йому одяг. А тут повертаюся пізно ввечері додому, нічого не хочу – тільки впасти на ліжко. Але ні, не виходить, Юрко ходить по квартирі і питає в мене, що на вечерю. Сам не готує, бо не любить готувати. І його не хвилює, що він раніше з роботи приходить, міг би хоч картоплі якийсь посмажити. Ні, він годинами чекає на мене, щоб я все зробила.

Думала, житимемо разом — не треба буде звати сантехніка в разі чого, та й буде кому цвях забити. Але ж ні, Юра нічого робити не вміє — тільки поради давати. Нещодавно забилася труба в раковині, довелося платити сантехніку та ще й з моєї кишені, адже квартира моя.

Я дико втомилася від нього. Я хочу прийти з роботи і щоб ніхто від мене нічого не вимагав – ні їжі, ні розмови, ні прання, ні прасування. Все це чоловік може зробити й сам. Я ж не наймалася у домробітниці.

Так і скажу чоловікові! Що в хатній робітниці я йому не наймалася.

Ось чому в інших жінок чоловіки самі можуть обслуговувати себе і ці дами не старіють від втоми? Може, неправильно залицяльника собі обрала?

Завтра скажу Юрку, щоб з’їжджав. Іноді думаю, що я просто не створена для шлюбу та спільного життя.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page