fbpx

Як тільки свекруха зайшла на кухню і зрозуміла, що невістка там зробила щойно, довелось швидку викликати

Коли Оля зустрічалася зі своїм майбутнім чоловіком, вона не помічала особливостей його характеру. Душа компанії, життєрадісний, кмітливий. Хлопець як хлопець, навіть дуже цікавий.

Проте, після весілля стало зрозуміло, що щось не так. Домашніми справами Валерій займатися не хотів, вважаючи, що для цього у нього є дружина. Та й мама, власне кажучи.

– Мамочка бігала  навколо нього і годила, як раніше, так і зараз. І потім робитиме це, поза всяким сумнівом. Вона сама готує щоранку йому сніданок, мене навіть до плити не підпускає. Встає у шість, аби я бува раніше не піднялась і не приготувала її сину їсточки. Я одного разу у п’ять встала і приготувала і сніданок і на обід у судок з собою. Не повірите. Її о шостій швидка забрала. Їй стало дурно щойно зайшла на кухню і зрозуміла, що я вже все зробила.

Особливо вона любить заскочити в нашу кімнату і запитати, чи не потрібно щось її синочку. Навіть, пізно ввечері заходить спокійно, стукати при цьому забуває. Якщо я купую щось чоловікові з одягу, вона неодмінно це критикує. Нещодавно Валерик зателефонував і сумно повідомив, що більше не носитиме нових джинсів, бо мама вважає, що він у них виглядає як підліток. Куплю сорочку – дуже яскрава. Куплю туфлі – незручні.

А тиждень тому свекруха заявила, що мріє про онуків. Тут я вже не витримала і різко відповіла, що вона нам навіть побути наодинці не дає, як ми можемо подарувати їй онуків?

— Не витримала я, – каже Оля після короткої паузи. Сама винайняла квартиру і наші речі туди перевезла. Призначила чоловіку у ній побачення. Сказала, що віднині тут житимемо. І знаєте, яке перше у нього питання було: «Так вона ж однокімнатна. А мама де спатиме?». Отут я й зрозуміла, що це фініш. Зрозуміла, що ні він, ні вона нічого у своєму житті змінювати не збираються. більше того, обом так зручно і добре. Я подала на розлучення. Моя мама все повторювала, що за родину потрібно боротись. А я вважаю. що вчинила правильно. боротись за сім’ю потрібно, а у мене її не було. Просто, була я третя зайва. Ось і все.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page