fbpx

Як тільки я узяв подругу дружини на роботу – почалось. І одягається і поводить себе так, ніби я здобич, а не шеф. Сидить у моєму кабінеті на щось там натякає. Ну я і попросив її по чоловічому припинити. Так вона таке городити почала

Я живу щасливо зі своєю дружиною вже 14 років, ми дуже любимо один одного і у нас двоє чудових дітей. Ми дуже часто проводимо час разом, хоч я багато працюю, моя дружина мені абсолютно довіряє і завжди мене розуміє.

Вона – моя підтримка і опора. Був випадок, коли я тільки починав організовувати бізнес і був по вуха в боргах. Але, незважаючи на всі мої проблеми і негаразди, моя дружина йшла пліч-о-пліч зі мною. У нас довірчі відносини в родині, більш того я ніколи не думав розлучитися або піти до іншої жінки. Інших жінок для мене просто не існує, я досі як закоханий хлопчисько, хоч і минуло 14 років.

Я ніколи не міг подумати, що мені доведеться щось приховувати від найдорожчої мені людини. Все почалося рік тому, коли моя дружина попросила влаштувати її кращу подругу до мене в фірму на роботу. Так як вона бідненька вже довгий час не могла знайти собі місце і сиділа без копійки. Ця подруга, незважаючи на свій вік, була незаміжня, і здавалося, що не збирається. Вона завжди заздрила нам у всьому, мовляв, так багато і щасливо живете. Але ми з дружиною ніколи не звертали на це уваги. Вона самотня і ми все списували на це. Подруга дружини постійно скаржилася на своє життя, як їй погано живеться і як вона страждає.

Після умовлянь моєї дружини взяти її на роботу, я все-таки це зробив, чисто з поваги до моєї другої половини. Але на роботі я почав помічати, що вона має на мене якісь плани. Жінка надто вільно одягалася, незважаючи на введений мною дрес-код. Вона постійно приходила до мене, чисто під приводом дружби і могла просидіти в моєму кабінеті годину.

Мене дратували такі посиденьки, тому що я не хотів, щоб мої підлеглі думали, що у нас роман. Це тривало два місяці, поки мої сили остаточно не здали, я покликав її і вирішив серйозно поговорити. Але ви можете уявити мій стан, коли вона заявила, що закохана в мене і що більше не може цього приховувати. Сказати, що я був в здивований – нічого не сказати. Я був просто в ступорі. Вона благала мене не розповідати це моїй дружині і таємно зустрічатися з нею. Жінка почала мене звинувачувати в своїй самотності, мовляв, це через мене вона нікого не шукає і не виходить заміж.

І ось тепер, я просто не знаю, що мені робити з цією інформацією. Я люблю свою дружину, і про зраду і мови не може йти. Тим більше, що її подруга зовсім мене не приваблює як жінка. Чи варто розповісти про це дружині?

Це дуже складна ситуація. Мене не залишає питання: як можна через 18 років дружби з найкращою подругою заявити таке її чоловікові? Невже поняття жіночої солідарності і дружби канули в літо? Мені так шкода мою дурненька дружину. Вона щиро співчуває подрузі і намагається їй допомогти, а та ось чим відплатила. Я тепер не зможу з нею працювати. Як їй м’яко пояснити, що я не бажаю у всьому цьому брати участь? А головне як зізнатися дружині, що все це довгий час вона гріла змію і в усьому їй допомагала?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page