fbpx

Як тільки Євгеній повідомив мамі, що планує одружитись. Та місця собі знайти не могла. Переписала усе майно на меншого сина, а Євгену заявила, що якщо той все ж вирішить піти під вінець, вона йому нічого не винна

Бувають такі люди, які вважають, що їм усі винні. Ми маємо сусідку по дачі. Звати бабусю – Зінаїда. Сказати, що вона немічна – не можу, вона досить міцна, активна, сама порається по господарству, а воно у неї не маленьке. Є у баби Зіни навіть кінь, а ще кури, свині, три корови. Загалом не бідує, город ще має великий.

У сусідки троє дорослих синів. Найстарший досяг висот у столиці, працює топ-менеджером в одній успішній компанії. Але через зайнятість старшенький не часто балує матір своїми візитами. Молодшого Зінаїда влаштувала в обласному центрі до школи, він там фізкультуру викладає. Мама допомогла купити квартиру, бо той одружився, діти погодки.

А ось середній син Женя все не поспішав їхати, поряд із Зіною жив. Їздив на заробітки, а що заробить – одразу матері віз. Заробляв він непогано, і саме з його грошей Зіна купила молодшому помешкання, і взагалі заробітком його розпоряджалася на свій розсуд. Але одного разу все змінилося.

Приїжджала на дачі жінка, і Женя закохався. Мама забила на сполох, вона вирішила, що кохана Жені зазіхнула на їхні багатства і переписала всю нерухомість на молодшого, адже у того був шлюбний договір, згідно з яким дружині нічого не дістанеться у разі розлучення.

Женя вже за місяць покликав дачницю заміж, та погодилася. Зінка почала переживати, що невістка відвезе її сина до міста, бо поставила ультиматум – або молоді залишаться у селі, або вона нікому нічого не винна і не допомагатиме молодій сім’ї. Женя стояв на своєму – зібрався і рвонув на заробітки, щоб якнайшвидше заробити потрібну суму. Та Зіна не вгамувалась, постійно дзвонила синові і говорила, що його наречена давно вже має іншого.

Євгену те добряче набридло, тому вирішив він припинити все раз і назавжди. Приїхав додому до нареченої, але мамі того не казав. Зателефонував мамі і запитав, як справи:

— А як, он твоя Олена пройшла з Мишком. Набрали повн торби в магазині і пішли гуляти. а ти пересилай, пересилай їй гроші, синку.

Євген поклав слухавку і більше матері не телефонував. Навіть на весілля не запросив. брати теж не з’явились на забаву. Бачте, їм не подобається, що Євген маму одну залишив. Говорять. що так не можна чинити і за все, що вона для нього зробила, він повинен був з нею жити.

А Євген так і їздить по заробіткам. З дружиною мають уже двох діток, але ні мама, ні брати і досі з ним не розмовляють.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page