fbpx

Як виявилося, тест він зробив, отримав результати в конвертику, але не розкривав його до зустрічі з дружиною, щоб у вирішальний момент дістати і ефектно поставити жінку на місце. Довго чекати не довелося і у вирішальний момент він відкрив з дружиною цей конверт. Але тест показав геть не те на, що він розраховував

У мене є один друг, який був одружений і мав двох синів. Дружина у нього була гарна і вдома усе добре, але було одне «але». Він був однозначно впевнений, що сини були не від нього. Перебуваючи вже не один рік у шлюбі, він постійно вкручував цей аргумент у розмову з дружиною, про що б не йшла мова.

– Як такі діти можуть бути моїми синами? Ти напевно їх з сусідом у сіні знайшла! Он у Петрика ніс картоплею, а у нас ні в кого в родині таких не було, що ти на це скажеш?

Я розповідаю це з такою точністю тому, що часто і сама не раз чула від нього такі слова, коли були вони у нас на гостині. Якось ми сиділи, розмовляли і він в черговий раз скаржився на життя, і що діти не від нього.

— А ти піди і зроби тест на батьківство? Це зовсім недорого, в нашому то столітті технологій! – запропонувала я йому.

Сказано – зроблено, і він знайшов в інтернеті фірму, яка надає в нашому місті такі послуги. Взяв кілька волосин із гребінця дітей і зробив тест.

Днями зустріла його, він був якимось мовчазним і сумним.

— Ну як? Все таки ти мав рацію і тепер сам не радий?  – запитала я.

Як виявилося, тест він зробив, отримав результати в конвертику, але не розкривав його до зустрічі з дружиною, щоб у вирішальний момент дістати і ефектно поставити жінку на місце.

Довго чекати не довелося і у вирішальний момент він відкрив з дружиною цей конверт. Але тест показав, що діти на 99.9% його. Ось так, буває коли ти надмірно самовпевнений. Відтепер він ходить сам не свій. Все-таки проти правди не підеш, але й от так з ніг на голову поставити усе своє життя він виявився теж не готовим. Хоча, я впевнена, що він знайде собі нову причіпку до дружини, деяких людей ні що не міняє.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page