fbpx

Якось під час різдвяних свят я поїхала відвідати свою подругу, з якою ми разом навчалися в інституті. Увечері мова зайшла про ворожіння, і Олена сказала, що її мама може точно розповісти, що нас чекає. Лиш роки пізніше ми зрозуміли, що вона сплутала наші долі

Якось під час різдвяних свят я поїхала відвідати свою подругу, з якою ми разом навчалися в інституті. Увечері мова зайшла про ворожіння, і Олена сказала, що її мама може точно визначити, хто в кого з’явиться – хлопчик чи дівчинка. Стали ми разом із подругою умовляти її маму поворожити нам.

Тітка Оля взяла обручку, всунула в неї нитку і стала розгойдувати конструкцію над нашими долонями, попередньо роз’яснивши:

— Якщо обручка коливатиметься з боку в бік, значить, буде хлопчик. Якщо ж по колу – готуватися до доньки. Коли кільце застигне, значить дітей більше не буде, і ми на тому закінчимо.

Згідно з ворожінням вийшло, що ми з Оленою вийдемо заміж по одному разу. При цьому в мене буде один хлопчик, а у подруги спочатку буде дівчинка, а потім вже і хлопчик.

Через кілька років я справді вийшла заміж, а коли під час УЗД мені сказали, що народиться донька, я спочатку не повірила, подумавши, що апарат дав збій. Але і друге, і третє УЗД підтвердило, що буде дівчинка.

“Ну, дівчинко, так дівчинка”, – думаю.

Незабаром вийшла заміж і моя найкраща подруга. Я вже зрозуміла, що наше ворожіння переплуталося і заздалегідь запевнила Оленку, що у неї буде хлопчик.

Так і сталося! Після цього вона планувала ще діток, але не склалось. Натомість коли я  була при надії вдруге, то вже напевно знала, що з’явиться хлопчик. Так і сталося! Цікаво тільки, чому ж наші з Оленою ворожіння переплуталися?

Юлія Сaвінoва.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page