fbpx

Є такі друзі, з якими дружиш, довіряєш, а потім з’ясовується таке, що до них спиною повертатися страшно. Дивишся на них і думаєш, як же ти могла не помічати? Мій випадок з розряду схожих

Є такі друзі, з якими дружиш, довіряєш, а потім з’ясовується таке, що до них спиною повертатися страшно. Дивишся на них і думаєш, як же ти могла не помічати? Мій випадок з розряду схожих.

Є у мене одна подружка, маленька, мила і тиха дівчина – Міла. Подивишся і подумаєш, що сіра мишка. Через її скромність я з нею ділилася всіма секретами, та й всі її подруги ділилися – довіряли. Проводили свята разом і знайомили з нею своїх хлопців і чоловіків.

Так тривало досить довго. Аж до того самого моменту, коли чоловік її найкращої подруги не заявив дружині, що йде від неї до Мілочки. Тут таки видав, що знає абсолютно всі секрети і маленькі таємниці дружини і усіх її подруг – Мілочка розповіла.

Коли перше здивування пройшло, настала черга нових відкриттів. Десь у суто чоловічій компанії, трохи перебравши інші мужики почали підсміюватись із горе закоханого. Виявилось, Мілочка не лише з ним була. Тиха і мила дівчина приділяла регулярно увагу не тільки подругам, а і їхнім чоловікам. От тільки залишив заради нею дружину лиш один.

Після того, що сталося Міла, як ні в чому не бувало, продовжувала дивитися чесними очима на тих людей, хто їй довіряв. Звісно, подруг у неї поменшало, але і особисте життя не склалось. Після того, як друзі відкрили очі на Мілині походеньки її кавалеру – той якось одразу передумав іти від дружини.

От і довіряй після такого людям!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page