fbpx

За чашкою кави колишній не припиняв нахвалювати мене. Сказав, що новий образ мені дуже йде і, що я виглядаю надзвичайно. Питав, чому я так не виглядала, коли ми були одружені? А я дивилася на нього і не вірила, що він так близько, що я знову можу взяти його за руку. На прощання колишній чоловік сказав, що через тиждень знову приїде до нашого міста по роботі і запросив мене піти з ним на презентацію проекту

Три роки тому я розлучилася з чоловіком за його ініціативою. Ми прожили разом чотири роки, я була щаслива в шлюбі, і завершення шлюбу стало для мене справжнім випробуванням. Повернувшись з чергового відрядження, він просто сказав, що зустрів іншу жінку і подає на розлучення. Ось так, несподівано в один момент я втратила чоловіка і кохану людину. Він просто зібрав речі і пішов.

Після того я його не бачила протягом трьох років. Навіть на шлюборозлучному процесі в суді він не з’явився. Я дуже складно переживала цей період. Покинула роботу, втратила у вазі через душевні переживання, у мене випала половина волосся. Потім я рік спілкувалась зі спеціалістом. Подивившись в дзеркало, я зрозуміла, що на роботу в пристойне місце я в такому вигляді не влаштуюся. Вирішила зайнятися собою, відвідала косметолога і записалася в спортзал.

Рік роботи над собою і ось тепер я красуня. У мене шикарне, здорове волосся і красива, підтягнута фігура. До речі я працюю тепер адміністратором в тому самому спортзалі, в якому почала приводити себе в порядок рік тому. Загалом, життя почало налагоджуватися. Але ось в особистому житті поки змін немає. Я так і не змогла побудувати нові відносини. Але думаю, може це доля спеціально так розпорядилася. Адже кілька днів тому я вперше за три роки перетнулась з колишнім чоловіком на вулиці. Він приїхав до нашого міста по роботі. У мене всередині все перевернулося. А він, схоже, був дуже радий бачити мене. Почав розсипатися в компліментах, запросив посидіти в кафе.

За чашкою кави колишній не припиняв нахвалювати мене. Сказав, що новий образ мені дуже йде і, що я виглядаю надзвичайно. Питав, чому я так не виглядала, коли ми були одружені? А я дивилася на нього і не вірила, що він так близько, що я знову можу взяти його за руку. На прощання колишній чоловік сказав, що через тиждень знову приїде до нашого міста по роботі і запросив мене піти з ним на презентацію проекту.

Я тепер не знаходжу собі місця. Дуже хвилююсь. Чи означає це, що він хоче помиритися зі мною і відновити наші відносини? Подруга моя як дізналася про нашу зустріч, тільки те й робить, що відмовляє мене від нової зустрічі з колишнім. Каже, що він не порядна людина і, погравши зі мною, знову покине, а я знову буду приходити в себе.

А мені здається, що це не так. Просто подруга ніколи не любила по-справжньому і упереджено ставиться до чоловіків в принципі. Все-таки ми були одружені, і я знаю який він насправді. Мені здається, що колишній просто пошкодував про те, що пішов і тепер хоче надолужити згаяне.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page