fbpx

За півтора року ми тільки зробили косметичний ремонт, а ще меблі купити потрібно було. Теща запропонувала переїхати до неї жити, щоб гроші на знімну квартиру не викидати і ремонт закінчити швидше. Ми погодилися, діти любили Катерину Іванівну. Але переїхати до неї було помилкою

Кілька років тому я закінчив навчання на бакалавра, і пішов працювати за фахом на машинобудівний завод. Заробляв добре, мріяв про сім’ю. І ось через півтора року познайомився з Настею. Вперше побачив її в трамваї, дівчина була симпатична, і я вирішив сісти біля неї. Заговорив з нею, поцікавився, як звуть, запитав, чи не хоче вона познайомитися ближче. Дівчина відповіла, що не проти.

Розговорившись, ми обмінялися номерами телефону. Через кілька тижнів спілкування, я запросив її в кіно. Настя відразу погодилася. Після фільму, ми ще годину гуляли по нічному місту і на прощання вона мене поцілувала. Так ми почали зустрічатися. Мені все подобалося в Насті, це був мій ідеал. Через півроку запропонував дівчині переїхати до мене. На той час я знімав однокімнатну квартиру.

Проживши разом близько року, Настя відчула, що при надії. Дізнавшись про це, я відразу зробив дівчині пропозицію, і ми зіграли скромне весілля. Через сім місяців Настя подарувала мені дочку, я був щасливий.

Поки дружини з малою ще вдома не було, я придбав коляску, ліжечко і дитячий одяг. Дочку назвали Аліною, вона росла цікавою і кмітливою дівчинкою. Коли їй виповнилося два роки, ми замінили однокімнатну квартиру на двокімнатну. І ось в три з половиною роки дочка попросила сестричку. Ми довго обмірковували з дружиною прохання доньки про другу дитину і зійшлися на думці, що удвох дітям буде цікавіше, і ми зможемо забезпечити їх. Так через півтора року з’явився на світ Максим.

Аліна хоч і хотіла сестричку, але братику теж зраділа. Через рік мене підвищили на посаді, і ми взяли будинок в кредит. Перш ніж туди переїхати, потрібно було зробити ремонт і купити меблі. Ми почали робити ремонт, але так як ще платили за знімну квартиру, грошей на облаштування житла виділялося мало, і ремонт йшов повільно.

За півтора року ми тільки зробили косметичний ремонт, а ще меблі купити потрібно було. Теща запропонувала переїхати до неї жити, щоб гроші на знімну квартиру не викидати і ремонт закінчити швидше. Ми погодилися, діти любили Катерину Іванівну. Але переїхати до неї було помилкою. Я користувався авторитетом у дітей, Аліна з Максимом завжди мене слухалися. Через кілька тижнів почав помічати, що діти іноді мене не слухають. Виявилося, що Катерина Іванівна дозволяє їм довго дивитися мультики, брати те, що я забороняю. І говорила: «ви грайте, а татові нічого не скажемо». Навіть коли я говорив дітям: «перед солодким потрібно нормально поїсти», теща відповідала: «вони ж маленькі, хочеться цукерки – хай їдять». Коли я намагався укласти дітей о дев’ятій вечора, Катерина Іванівна дозволяла їм ще пів годинки програти. І так постійно.

Я вирішив поговорити з тещею і висловити своє невдоволення її поведінкою. Але у відповідь вона заявила, що у себе вдома буде своїх дітей виховувати, так як вважатиме за потрібне. Про що тоді мені ще говорити з цією жінкою? Якщо вона не розуміє, що принижує мене в очах моїх же сина і дочки.

Я став помічати, що мої діти вже не бачать в мені авторитет як раніше. Вони вважають за краще любити добру бабусю, а не тата, який постійно щось забороняє. Я намагався поговорити з дружиною, але вона не бачить нічого такого. Моя дружина вважає, що бабуся повинна балувати внуків. Але не до такої ж міри. І не за мій рахунок.

Ще рік потрібно, аби повністю облаштувати наш дім, але я відчуваю, що ми переїдемо у порожній дім і їстимемо з підлоги, але з тещею я не житиму. Край!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page