fbpx

За роки роботи в швидкої ми побачили багато речей, проте такого ще з нами не траплялося.

Всі знають, що собака – найвірніший друг людини і цьому є безліч підтверджень. Заради господаря собака готова на все.

Якщо людина потрапила в біду, то собака обов’язково знайде допомогу. Ще з одним доказом цих слів я зіткнувся під час роботи в швидкій допомозі.

В той день погода була не особливо гарна, все небо було затягнуте хмарами. Коли ми їхали назад з чергового виклику, то вже була майже ніч. Ми помітили, що на дорозі є якась перешкода і під’їхавши ближче, ми розглянули дворнягу. Собака не злякалася автівки, яка наближалася до неї. Водій почав їхати повільніше, але собака навіть вухом не поворушила. Нам довелося зупинитися, а собака так і продовжувала сидіти і при цьому вона дивилося прямо на нас, немов хотіла щось сказати.

За роки роботи в швидкої ми побачили багато речей, проте такого ще з нами не траплялося. Тому всім сидячим в машині стало цікаво, що буде далі. Ніхто не хотів виходити і проганяти собаку. Тільки через п’ять хвилин один медбрат зважився вийти і прогнати собаку з дороги. Вона зрозуміла, що її хочуть прогнати і просто сама встала і відійшла до узбіччя.

Медбрат повернувся з переможним виглядом в машину, але як тільки він сів, собака знову повернулася на те саме місце, де була. Ми всі перезирнулися. Медбратові довелося знову вийти і при цьому зробити більш грізний вигляд. А собака дивилася на нас, немов кудись кликала.

Медбрат включив ліхтарик, щоб подивитися куди собака весь час відходить, недалеко від неї він побачив лежачого літнього чоловіка, який перебував без свідoмoсті.

Медбрат почав кричати, і ми швидко побігли до нього, щоб надати допомогу чоловікові. Коли ми прибули в лікарню, то з’ясували, що у людини стався інcульт, коли він вийшов в магазин, взявши з собою свого пса. Трохи не дійшовши до магазину йому стало погано.

До речі, собака всю дорогу бігла за нашою машиною. І весь час, що її господар пробув у лікарні, собака чатувала його біля будівлі і чекала, коли його випишуть.

You cannot copy content of this page