fbpx

За стіл сіли усі дорослі. Інна зі спокійною душею підсунула до великого столу стільчик з дворічним сином. Хіба ж знала вона, що за п’ять хвилин зчинеться і які наслідки, оцей її безневинний вчинок, матиме

З Інною ми товаришуємо з самого дитинства. Вона прекрасна мама та дружина, виховує трьох дітей та світиться від щастя. Тільки от із батьками стосунки не склалися. Вони люди своєрідні, категоричні, я сказала б.

Інну виховувала у дитинстві бабуся, бо батько з мамою постійно на роботі. Тому вона була прив’язана до батьків. Так, вони годували її, одягали, оплачували репетиторів, але батьківським коханням там навіть не пахло. Вони ставилися до неї як до чужої, навіть я це відчувала.

Коли в Інни з’явилися діти, бабуся з дідусем так само поставилися і до онуків. Вони можуть взяти їх до себе на дачу, але навіть не погодувати за весь день. Загалом, не навчені вони за дітьми дивитися, хоча начебто й люблять їх.

До себе додому батьки Інни ніколи не звуть онуків. Якось подруга прийшла до них без дзвінка, так як почалася злива, так вони навіть двері не відчинили.

Однак у будинок до Інни вони приходять без запрошення та господарюють. Вона намагалася їм пояснити, що це їй не подобається, але не дійшло — довелося замок замінити і ключі не давати.

Свекруха Інні дуже допомагає і Інна більше до неї прихильна, ніж до тата з мамою. Ось на цьому грунті у них з чоловіком останнім часом непорозуміння почались. Після того, як Іннині батьки завітавши на гостину дали зауваження онуку, свекруха Інни, яка теж тут була, попросила аби ті не звертали уваги, адже онук ще малий і не може у два роки їсти правильно і сидіти за столом рівно.

Слово за слово і між старшим поколінням сталося непорозуміння. Інна, яка тут же була за столом і слова не встигла вставити, як її батьки пішли. А от свекруха залишилась і дочекалась сина з роботи. тут же розповіла все як було, але додала в кінці:

— А Інна за мене не заступилась зовсім.

От тепер чоловік просит, аби Інна сказала батькам, що ті повинні перед його мамою вибачитись. Інна пояснює, що то люди не з такого тіста і вони справді не думають що щось не так сказали, чи зробили. Але той не хоче їх бачити у себе в домі після такого.

На Інну зараз шкода дивитись. гаразд би старше покоління між собою розібралось, так ні. свекрусі потрібно щоб саме Інна бутькам сказала, що ті не так вчинили. І чоловік Інни її у цьому питанні підтримує повністю.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page