fbpx

Закохана в чоловіка подруги. Історія від першої особи

“З Ольгою ми познайомилися на вступних іспитах. Дуже швидко ми зрозуміли, що у нас багато спільного.

Почалася наша дружба. Ми довіряли одна одній всі секрети і одного разу Оля розповіла мені, що познайомилася з хлопцем і здається закохалася.

Я зраділа за подругу, адже сама вже жила зі своїм майбутнім чоловіком і готувалася до весілля. У цій метушні якось не вдалося познайомитися з Ольченим нареченим. Лише через 3 місяці я побачила його вперше на власному весіллі. І як тільки я подивилася в його бездонні блакитні очі зрозуміла, що пропала.

Намагалася гнати від себе думки про нього, і не розуміла, що робити з цими почуттями. Але, час минає, а нічого не змінюється. Я закохалася в її чоловіка (Оля вийшла за нього заміж незабаром після мого весілля). Я не можу ходити до них у гості, не можу зустрічатися сім’ями. Але і часто відмовляти не виходить.

Я боюся, що це все розкриється. Чоловік не пробачить мене, навіть не дивлячись на те, що зради не було. Оля теж не пробачить. А мій коханий… Я не знаю як він до цього поставиться. Дуже ймовірно, що крім Олі йому ніхто не потрібен. Так і живу зі своїми почуттями і не бачу ніякого виходу … “

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page