fbpx

Зараз вони просто живуть разом, але я бачу, що він знову на ті ж граблі. прийшла до нас сірою мишкою, а зараз – пава. Я вже сина прошу не казати їй усю правду про свій заробіток і не ділитись зарплатнею. Ну живуть же у Європі родини з розділеним бюджетом. Я порахувала, так йому буде дешевше. Оренда квартири, квартплата їжа і господарчі потреби, якщо навпіл, так узагалі смішні гроші вийдуть. Але мадам у сина виявилась не промах

Мій син стильний, високий брюнет з синіми очима. У нього дуже спокійний і добрий характер. Загалом, наречений хоч куди. Ми все життя з чоловіком намагалися виростити з нього розумного, успішного. І нам це вдалося. І як мати я дуже пишаюся своїм сином, значить, наші труди не були марними. Але є одне але: синові не щастить з жінками.

З першою він зійшовся в двадцять п’ять років. Вони прожили близько року і розійшлися. Він зняв квартиру, потім купив туди техніку. А дівчина ніде не працювала, гроші з нього тягнула. А поки він їздив у відрядження, вона з подружками до ранку по нічним клубам ходила. Йому потім знайомі про це розповіли. Він запитав, і вона відповіла, що нічого поганого в цьому не бачить. Так вона не нудьгувала. Навіть сказала, що він сам винен. Я порадила, аби з нею син розійшовся.

Через рік мій хлопчик знову познайомився з дівчиною, та так закохався, що відразу вирішив одружитися. Хоча мене бентежило, що з другою дівчиною він теж зустрівся в клубі. Ну, про яку серйозність можна говорити? Ну, одружилися вони, через три місяці після весілля вона при надії і подарувала йому дитину. І понеслося: він купив в будинок нову пральну машинку, нові меблі, новий телевізор. А жили у її матері. Вирішили збирати на свою квартиру. А поки там обживали.

Потім невістка почала говорити, що їй мало грошей, він став більше грошей їй залишати. Але з кожним разом їй потрібно було все більше і більше. І вона почала казати сину, що він мало заробляє. Але ж це неправда. Син отримував дві хороші зарплати. Там в нормальній сім’ї з п’яти чоловік вистачить, ще й залишатися буде. А їй все мало і мало. Ми з ним порадились і вирішили, що така сім’я йому не підходить.

В результаті син знову, все що купив, залишив дружині і пішов. Я підтримала таке рішення, адже він залишив все своїй дитині. Було б не правильно щось звідти забирати. Через рік він знову зустрів дівчину. Зараз вони просто живуть разом, але я бачу, що він знову на ті ж граблі. прийшла до нас сірою мишкою, а зараз – пава. Я вже сина прошу не казати їй усю правду про свій заробіток і не ділитись зарплатнею. Ну живуть же у Європі родини з розділеним бюджетом. Я порахувала, так йому буде дешевше. Оренда квартири, квартплата їжа і господарчі потреби, якщо навпіл, так узагалі смішні гроші вийдуть.

Але мадам у сина виявилась не промах. Почувши, що він їй запропонував почала речі збирати. Ну а хлопчик мій же закоханий. Простив і всі гроші віддав.

Як напоумити свого сина і пояснити, що таке життя не є правильним. Ну чому ж ним усі користуються, аж плакати хочеться!

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page