fbpx

Заспокоївшись, що з дружиною все в порядку я вже збирався до сну. В цей час на її телефон прийшло смс. Прочитавши його, земля під моїми ногами захиталася

“Ми з дружиною жили разом 7 років. Дітей поки не планували, займалися кар’єрою і багато подорожували.

Коли пішов розлад в наших з нею стосунках? Багато разів задавався цим питанням, але відповідь знайти не можу.

Чи у нас і справді все було гладко і без змін, чи в життєвій рутині я цього не помітив.

У дружини по роботі бували відрядження. Недовгі 1-2 дні. І нічого підозрілого в них я не бачив. Вона завжди була на зв’язку, вчасно поверталася додому і вела себе як завжди.

Але одного разу мій світ звалився …

У компанії, де працювала дружина намічався новорічний корпоратив. Вона відправилася туди без мене, втім ми завжди ходили на корпоративи порізно.

Але в обіцяний час не повернулася, на дзвінки не відповідала. Я почав хвилюватися, мало що могло трапилося.

Прийшла вона в 6 ранку, “веселою”. Сказала що після корпоративу поїхала з дівчатами в клуб, попередити забула, а дзвінків там було не чутно.

Заспокоївшись, що з нею все в порядку я почав збиратися до сну. Дружина пішла в душ. В цей час на її телефон прийшло смс-повідомлення.

Ні, я ніколи не залазив в її телефон, тому що повністю їй довіряв. Але чомусь саме в цей момент я проходив повз і мимоволі кинув погляд на екран. Висвітилося “спасибі за цю ніч, кохана”. У мене земля пішла з-під ніг. Беру її телефон, відкриваю це повідомлення і всю переписку. А там кілька її непристойних світлин, в чиїсь квартирі, в чужому ліжку. Освідчення в коханні, і з боку неї теж.

Дочекався поки дружина вийде з душу і мовчки поклав перед нею телефон. Думав вона буде заперечувати, просити вибачення, говорити що це не те що я подумав. Але ні. Вона не заперечувала. Вона розповіла мені все як є. І де познайомилися, і скільки разом. І всі її відрядження виявилися “липою”. В цей час вона була у коханця. Просто не вистачало духу мені зізнатися. Шкода мене їй було.

Ось так в один день, точніше в один ранок, і закінчилася наша з нею історія.

І як тепер я маю вірити жінкам?”

You cannot copy content of this page