fbpx

Заздрять їй жінки в селі і поза очі говорять, що чоловік гуляє в місті, але Жанна тільки усміхається, бо це вона віднадила чоловіка від дружини

Михайло в дев’яності був таким собі крутеликом і мав доступ до всіх благ тодішнього розважального сервісу – машин і випивки. І так присів на пляшку, що розгортав машину і сам заледве вцілів, але чарки не відцурався. Вже на той момент стосунки з першою дружиною були доволі натягнуті, а він і не старався їх покращити – таксував і пив, бо всі активи довелося продати, щоб викарабкатися.

І ось на такого красеня запала Жанна, що вона в ньому знайшла? Міша був неймовірно веселим і компанійським, підвозив додому і настільки закрутив їй голову, що вона й не бачила його недоліків. А коли побачила, то була вже на другому місяці.

Дружина терпіти не стала і виставила чоловіка за двері, а той їхав до Жанни ще “свіжим”, а приїжджав вже геть ніяким. Ситуація погіршувалася і ніщо його не врозумлювало: ні вмовляння, ні гіпноз, ні прошивка.

Вирішила Жанна, що треба перемінити обстановку і оселитися в селі. Продала вона квартиру, але в селі Міша знайшов однодумців під боком. Поява сина нічого не змінила і на всіх тодішніх фото Жанна з сумними очима, в яких читалося чи варто було виходити заміж за такого, бо вони ж не змінюються.

Але Жанна не мала куди відступати, тому і вмовляла і продовжувала далі лікувати і от таки сталося чудо: став Михайло самим собою, впевненим чоловіком і годувальником родини, закрутив знову бізнес, а вона підтримувала і допомагала.

Але якось їхали вони по закупи і Жанна розхлюпала на сидіння гранатовий сік. Михайло оскаженів і почав їй таке виговорювати, що Жанна не могла цього витримати.

– Ти попросиш пробачення?

– За що?

– Забирай свої речі…

Вона пішки вернулася додому, сумніви її гризли, але вона знала, що якщо дозволить таку поведінку, то вже ніколи не буде поважати себе, а він почує цю слабину і знову почнеться. Вона мала триматися заради родини. На наступний день він вернувся, просив пробачення і купив квіти, які так рідко дарує. Жанна пробачила.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page