fbpx

Здавалося б, ніщо не може затьмарити цей день, але Таня ніяк не могла викинути з голови того, що сталось. А може це доля, а не випадковість. Не щодня ж таке трапляється?

Жінка, що тільки недавно стала мамою, взявши на руки малюка, вмить зблідла. У конверті не її дитина …

Таня, обережно поклавши малюка на пеленальний столик, швидко почала його роздягати. Медсестра невдоволено запитала, що вона робить, адже на свою виписку чекають й інші мами, а Тетяна всіх затримує. Мамочка нічого не відповіла, продовжуючи роздягати дитину.

– Адже це хлопчик! Куди ви поділи мою дочку? Негайно віддайте мені мою дівчинку!

Невдоволена медсестра вмить змінила гнів на милість і швидко побігла до відділення де були малюки. А за кілька хвилин Тетяна тримала на руках свою донечку. Медсестра вибачалася і пояснювала, що цього хлопчика теж готували до виписки, точніше до будинку малюка, бо мати залишила його.

Таня не стала влаштовувати скандалу, вони з дочкою пішли до чоловіка.

Здавалося б, ніщо не може затьмарити цей день, але Таня ніяк не могла викинути з голови думки про того хлопчика-відмовника. Чоловік, помітивши, що Таня чимось стурбована, спитав у дружини, у чому справа

Жінка розповіла про те, що сталося. А вже через місяць усі родичі зібралися знову, щоб відсвяткувати приїзд ще одного чудового малюка, Василька. Того самого, якого Тані віддали замість її донечки, Василинки.

Пара, обдумавши все і порадившись із батьками, вирішили усиновити хлопчика. І тепер у Василинки з’явився брат Василько, з яким вони з’явились на світ в один день. Тільки от коляска не підійшла, довелося купити нову… Для двійнят.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page