fbpx

Жінки цих знаків Зодіаку сильні і незалежні! І “чхати” вони хотіли на тих чоловіків.

Які ж це знаки?

Багато представниць прекрасної статі не можуть знайти гідного партнера і довго  залишаються самотніми. Ставлення до цього стану у всіх різне. Одні засмучуються через неможливість розділити з коханою людиною особисте щастя, другі воліють бути одні, ніж «з ким попало». Є категорія жінок, які навіть навчилися отримувати задоволення від самотності, адже так ніколи не прилипне клеймо «покинутої». Згідно з прогнозом зіркові представниці певних знаків гороскопа більше за інших схильні до самотності. Які ж? І чому? Джерело

Читайте також: Розлітаються миттєво: мариновані огірочки з гірчицею на зиму

Терези

На перший погляд жінки-Терези зовсім не здаються самотніми. Навколо них завжди крутиться безліч чоловіків, і увагою красуні не обділені. Дивно, що при такому виборі, здавалося б, гідних представників сильної статі дочки Венери залишаються самотніми. Самі Терези (особливо в молоді роки) зазвичай не переживають, що залишаться без «того самого» обранця. Але поки вони вивчають оточуючих чоловіків, вибираючи кращого, ряди претендентів починають рідшати.

Жінка-Терези легко може залишитися самотньою із-за власної нерішучості. Астрологи радять їй пам’ятати, що серед сучасних чоловіків, на жаль, не так багато лицарів, які готові вічність чекати уваги дами серця. Якщо жінка не відповість на його залицяння, рано чи пізно він зверне увагу на більш розташовану до спілкування даму. Терезам, які не хочуть залишитися на самоті, рекомендується менше сумніватися і не висувати претендентів на своє серце занадто завищені вимоги.

Стрільці

Жінка, нарoджена під знаком Стрільця, дуже цінує свою незалежність. Якщо представниця стихії Вогню і заводить стосунки, чоловік не стає для неї центром Всесвіту; друзі і професійні інтереси їй куди важливіше. Гідному партнеру таке ставлення, напевно, не сподобається. Тому довго затримуватися в романтичних зв’язках у більшості Стрільців не виходить.

Деколи справа доходить до шлюбу, з якого багато дамочок безнапасно збігають — їх просто заїдає сімейна рутина. Спробувавши шлюб з варінням борщів, частенько жінки-Стрільці вибирають щасливу самотність і незалежність від чоловіків. Примітно, що життя без самця не заважає їй виховувати дитину (або навіть кількох дітей) і бути хорошою мамою.

Козероги

Багато жінок-Козерогів це чоловіки у спідницях. Бо вони виходять заміж не за людину, а за свою роботу. Побудова кар’єри і досягнення успіху для неї важливіше, ніж сімейне гніздечко.

Варто відзначити і високі вимоги дам-Козерогів до представників сильної статі. Чим дорослішою стає представниця цього знаку, тим більше в ній самодостатності, а шанси розділити з кимось особисте щастя при цьому зменшуються. Козероги все життя прагнуть до саморозвитку, і часто їм здається, що чоловік буде тягнути їх на дно, віднімаючи час від більш важливих справ.

Близнюки

Жінки-Близнюки нерідко свідомо вибирають самотність. Бо вони знаходяться під заступництвом одного з найбільш мінливих і непостійних знаків, серйозних відносин, і тим паче шлюбу вони просто бояться. Дочки Меркурія досить влюбливі. Зустрівши чергову «любов на все життя», вони можуть клястися у вірності і давати гори обіцянок. Однак стабільність Близнюкам швидко набридає, і вони пускаються на пошуки нових романтичних пригод. Парадоксально, але багато представниць цього знака Зодіаку в сімейному житті відчувають себе самотньо, ніж за її межами. Для більшості Близнят самотність являє собою не болісний, а щасливий стан, який необхідний їм як повітря.

Існує й інше угруповання представниць цієї стихії, які не проти обтяжити себе серйозними стосунками. Але вони не розуміють, яким хочуть бачити майбутнього чоловіка — всі здаються «не такими». У зв’язку з зазначеною мінливістю звичаїв та інтересів жінки-Близнюки дуже швидко змінюють уявлення про те, якою має бути їхня друга половинка. Тому чоловіка, якого ще вчора обожнювали, сьогодні вони вважають не гідним уваги.

You cannot copy content of this page