fbpx

Життя ніколи не буває простим і я в цьому переконалася на власному прикладі. Мій рідний брат намагається виселити з квартири мене і маму з однієї лише причини, бо йому вона необхідніша

Я, звичайно, сумнівно ставлюся взагалі до будь-яких розмов про потрібність і непотрібність речей, проте з якого часу заради цього потрібно когось виселяти через суд? Так, у нього є дитина, але це не привід. В першу чергу думати про дитя потрібно було до його появи на світ. Зараз, звичайно, все потрібно вирішити швидше і будь-якими засобами.

Звісно, що ми з матір’ю відреагували на це вкрай негативно і не збираємося просто так віддавати свою квартиру. Нам самим ніде жити, а тут приходить він зі своєю дитиною. І ми б пустили його пожити, якби він попросив нас про це. Саме нормально попросив би допомоги, а не став би відразу намагатися нас виселити. Невже йому дійсно здається, що це можливо?

Навіть наші юристи впевнено відповідають, що без будь-яких прав на квартиру у нього це не вийде. А у нього таких і ніколи не було. Прописані в ній тільки ми і моя мама – більше нікого у нас немає. Навіть батько, який пішов від нас, коли нам було 15, теж виписався і більше не значиться в якості власника.

Я намагалася з Василем поговорити, але він не хоче мене слухати. Відмовився навіть розмовляти зі мною. Всі його відмазки були про те, що нібито його юристи заборонили з нами розмовляти. Однак я знаю правду і насправді йому просто нема чого мені відповісти. Таке відчуття, що ним просто командує його дружина, а він виступає в якості маріонетки, у якої ні права голосу, ні будь-яких бажань. І це дуже дивно, адже він ніколи не був таким. Він завжди любив свободу найбільше, а тепер фактично є «служкою» своєї дружини.

Мама навіть не хоче з ним говорити. Вася настільки сильно розчарував її своїм вчинком. Вона лише каже, що якщо він все-таки отримає квартиру, то нехай насолоджується нею, а нам не пише. Я розумію її поведінку, все-таки її вік уже далеко не «бойовий». Проте опускати руки так, як вона, я не збираюся. Боротися треба завжди до останнього, що я і маю намір робити.

Так чи інакше, я буду чітко регулювати всі свої дії з юристами. Тільки правильною технікою і грамотною організацією можна закінчити все це, що з нами відбувається останній рік. Та й шансів у мене на думку юристів і судді в рази більше, ніж у нього. А це про щось, але говорить.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page