fbpx

Знаки зодіаку, які не вміють зберігати секрети

Ці знаки зодіаку готові розповісти ваші таємниці, навіть якщо ви дружите. Вони наділені такою балакучістю, що складається враження, ніби-то секрети стали надбанням суспільства.

Близнюки

Їх подвійна натура призводить до поширення будь-якої конфіденційної інформації. Вони деякий час жалкують про скоєне, але потім знову починають розпитувати всіх про особисте життя, щоб всім переказати почуте. Особливість брехливості Близнюків полягає в тому, що вони, дійсно, бажають тримати рот на замку, однак перехід на іншу чашу терезів спонукає забути про власну надійність і будь-які дані ними обіцянки.

Діва

Діва береже свої таємниці цілу вічність, але не ваші. Цей земний знак прагматично пояснює, чому з вами не можна мати справу або, навпаки, можна. Найближчих і роками перевірених друзів Діва не зраджує в зв’язку з уже довгими, напрацьованими і приємними відносинами.

Стрілець

Імпульсивний і непередбачуваний Стрілець прикидається досвідченим мудрецем до тих пір, поки ви з ним не розірвете відносини. З почуття образи він обмовить ще вас, не просто розповівши довірену історію. Зайва довірливість тільки наблизить вас до стріл знаменитого знаку зодіаку.

Водолій

Його всякі секрети не хвилюють, поки це не зачіпає спільні інтереси і зв’язки. Якщо ж розкриття істини піде на користь, або ви крупно і голосно посваритеся, найпотаємніше вийде назовні. В цілому, представник повітряної стихії вміє тримати слово, але до пори, до часу.

Тепер ви знаєте, з ким потрібно говорити менше всяких слів, щоб вони не були використані на шкоду вашій репутації. Бережіть свої таємниці!

You cannot copy content of this page