fbpx

Знаєте, ніколи не припускала, що на таке здатна рідна мама. І причина тут не важлива зовсім. Що б не трапилося, але сім’я повинна завжди тебе підтримувати. На жаль, в моїй родині це не прийнято. Адже якщо я не права, то і підтримувати мене не треба. Так, принаймні вважає моя мама, котра переписала весь спадок на мого чоловіка

Так, я його скочила у гречку. Про це незабаром дізналася моя дорогоцінна матуся, та не оцінила моїх «подвигів», а потім і зовсім вирішила, що чоловік заслуговує на її спадок, тому що йому погано. Та знала б вона як він при кожній особистій зустрічі зловтішається на цю тему. Йому дуже подобається дивитися на те, які емоції у мене викликає такий вчинок рідної матері. І що він після цього благородніший за мене? Мені так не здається.

І ось зараз я живу у друзів. Квартири у мене немає, як і цілей у житті. Чоловік подав на розлучення і, відчуваю, незабаром переїде в «свою» нову квартиру. От сплю і бачу, як він приводить туди когось іншого – подібне сильно дратує. Всі мої подруги також радять мені звернутися до юристів і спробувати визнати матір недієздатною. Вони кажуть, що тоді я зможу подати позов і відсудити те, що мені належить. На їхню думку єдиним виходом є визнання матері недієздатною. З одного боку воно так, але я не можу вчинити так через свою сестру.

Варто мені провернути подібне і від мене відмовляться взагалі всі. Відвернеться вже не лише матір, а вся сім’я і інші родичі. Та й виглядати це буде швидше як відбирання майна, ніж відновлення справедливості. Ніхто навіть слухати не захоче моїх аргументів. Всім, як зазвичай, все одно. А може це навіть і краще. Якщо все одно, то чому не все одно має бути мені? Я що гірше інших? Поступлю так, як вчинили зі мною. Зуб за зуб.

І коли спадок повернеться мені і моїм сестрам, то зловтішатися над чоловіком будемо вже ми, поки він судорожно буде намагатися зібрати документи на оскарження позову. Вже уявляю, як він умовляє мене змінити своє рішення.

Питання тільки полягає в тому, як переконати маму не заважати цьому або заздалегідь обмежити її участь в суді. Також залишається відкритою ситуація з родичами, які можуть перешкодити моїм планом. У чоловіка в суді є знайомі, що також не дадуть закінчити цю битву легко і просто. Світ хоч і сповнений труднощів, але саме це мене в ньому і загартовує. Що ж, буду боротися до кінця і відстоювати свої права і справедливість, раз нікому, крім мене, вони виявилися не потрібними.

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page