fbpx

Звичайно, в телефон я залізла невипадково. Підозрювала недобре, бачила як він змінився. Звичайно ж здогадувалась, що саме там побачу, але коли очі натрапили на те, що шукали, аж ноги підкосились

Ніколи не думала, що доведеться зіткнутися з такою ситуацією. Звичайно, я читала історії про коханок і в житті бачила, як колись порядні сім’янини в якийсь момент йдуть із сім’ї. Але все ж наївно вірила, що мене це не торкнеться. Як же я помилялася …

Історія банальна: знайшла у чоловіка в телефоні повідомлення від дівчини і її фото (на вигляд їй не більше 25). Звичайно, в телефон я залізла невипадково. Підозрювала недобре, бачила як він частіше затримується, як став стежити за своїм зовнішнім виглядом, повеселішав навіть. Коли виявила факт зради, ноги підкосилися, два дні не могла ні їсти, ні спати. Зараз трохи відійшла, голова стала більш холодною і мені потрібно тверезо оцінити ситуацію, щоб врятувати свій шлюб. Для себе я твердо вирішила, що чоловіка зможу пробачити і віддавати його ніякій кралі не збираюсь. Головне для мене – зберегти сім’ю. У нас росте двоє дітей, і я зроблю все, щоб вони не росли без батька.

В останні кілька днів я тільки і думаю, чому так сталося, чи я винна  в цьому, чого йому не вистачало. І прийшла до висновку, що, швидше за все, у нього криза середнього віку (йому 44), можливо він зараз переоцінює своє життя, боїться, що нічого в житті вже не буде, глобальні цілі досягнуті, а що далі – незрозуміло. Звичайно, звинувачую і себе. Наші відносини почалися ще в студентські часи і природно за 20 років втратили свою родзинку.

Але копання в минулому – це зараз не головне. Мені треба вирішити, що робити. Сподіваюся на конструктивні поради від вас. Тільки не пропонуйте «поговорити з чоловіком». Не хочу і не буду найбільше непокоюсь, що він скаже, що не любить мене і йде до іншої. Я це не переживу, тому мені потрібно діяти, але «тихо».

Сама я надумала кілька варіантів. Перший – це більше дізнатися про цю дівчину (її номер я зберегла), знайти її акаунти в соцмережах, зрозуміти, які у них стосунки, як часто і де вони зустрічаються. Щоб це здійснити, можливо, мені доведеться простежити. Я практично впевнена, що познайомилися вони в спортклубі, чоловік ходить туди в тренажерку і сауну. Більше він один особливо нікуди не ходить. Ось думаю, може і мені самій туди нав’язатися з ним піти. Може, зможу її там побачити? Коли більше дізнаюся про неї, тоді буду робити подальші дії. Можливо, доведеться з нею поговорити. Може, для неї це все несерйозно.

Другий варіант, який я придумала, більш радикальний.У меншого сина негаразди зі здоров’ям. спеціалісти радять уже давно змінити клімат, а ми якось не можемо себе змусити виїхати в Одесу на постійне місце проживання. Можливо саме переїзд влаштувати?

Що ще можна придумати? Як вчинити правильно для збереження сім’ї?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page