fbpx

1 600 000 переглядів: українців підкорила виконана дітьми версія гімну України зі зміненим текстом(відео)

Дитячий вокальний ансамбль з Новомосковська Дніпропетровської області представив фьюжн-версію Гімну України. У новій версії дещо змінені оригінальні слова Гімну, що, на думку авторів переробки, зробило його більш позитивним, пишуть “Факти”.

Так, замість «Ще не вмepла України», вони заспівали «Процвітає Україна, її слава й воля», а також «Гuнyть наші вороженьки, як роса на сонці, бо пануємо ми, браття, у своїй сторонці».

Проте в мережі багато користувачів вважають, що така інтерпретація Гімну є неприпустимою.

«Залишилося тільки прапор перевернути, тризуб перемалювати і мову змінити. Яка різниця? Закон же не писаний» , – не стримала обурення Ірина Казанцева.

Втім, більшість користувачів оцінили сучасне звучання головної пісні країни (ролик набрав у Facebook понад 1,6 млн переглядів і не менше 765 коментарів), користувачі дійшли до думки, що вона більше відповідає стилю молодого покоління.

Читайте також: Добрий вечір! Хочу, щоб батьки цього хлопця прочитали цей пост, і тому пишу в мережі

«Нарешті комусь прийшло в голову змінити сенс фраз про вічні мyки і стpаждання українського народу на розвиток, зміцнення та процвітання! Тепер якби ще й підтримали всі! Може і процвітання в країні почнеться», – висловила думку однодумців Ольга Пєшкова.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page