fbpx

60-річний Ярослав Рудяк привітав себе марафоном – біг і збирав гроші для Нацгвардії

Ярослав Рудяк відомий долинський спортсмен, який бере участь в українських та міжнародних марафонах та має купу нагород. Але цього року чоловік вирішив бігти заради допомоги підрозділу Національної гвардії і ще й відзначити своє 60-річчя, передає Галицький кореспондент.

Організувати такий забіг допоміг тренер з футболу Долинської ДЮСШ Микола Василів. Стартував Ярослав Рудяк в Калуші – на площі Героїв його зустрів голова районної ради Михайло Лаврів з родиною та передав грошові кошти. До збору долучилися діти діти Софія Лаврів, Юлія Лаврів, Матвій Лаврів, Анна Дісяк та Анна Яремків.

По дорозі в Брошнів-Осаді його зустріли мешканці села біля Пам’ятника борцям за волю України і передали кошти, які зібрали всі заклади освіти.

Біля села Ракова Ярослава вітали і підтримали юні пластуни разом зі своєю керівницею Тетяною Логінською.
Завершився пробіг у Долині – 42 кілометри 195 метрів за 4 години та 30 хвилин. Частку дороги з марафонцем пробігли юні футболісти із команди «Сокіл».

«Біжу заради перемоги» — заради збору коштів на автомобіль для частини 3035 Національної гвардії можуть долучитися всі охочі.

Фото: колаж.

09/20/2022

You cannot copy content of this page