fbpx

Батько шістьох дітей бореться за Перемогу заради щасливого майбутнього всіх маленьких українців

Олександр – батько шістьох дітей та тричі дідусь.

Український захисник із позивним “Мажор” став на захист Батьківщини з початку повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю. Чоловік поповнив лави окремої бригади ТРО.

“Я не міг перебувати вдома, коли мої діти на війні. Сини тримають оборону на півдні країни. Удома залишилися три дочки, дружина та онука. Я пишаюся своїми дітьми і тим, що вони в мене патріоти. Воюватиму заради них і всіх українців до Перемоги!”, – розповідає Герой та обіцяє, що зробить для цього все можливе.

Олександр Васильович родом зі Світловодська Кіровоградської області, в цивільному житі працював водієм на одному із підприємств рідного міста.

З 24 лютого кілька разів приходив до центру комплектування, щоб записатися в добровольці. Кожного разу відмовляли через те, що має шістьох дітей, троє з яких, на той час, вже проходили військову службу за контрактом та були відряджені в зону активних бойових дій. Все ж Олександр переконав представників терцентру, враховуючи наявний досвід, направили його на службу до 121 окремої бригади територіальної оборони на посаду водія.

Фото: колаж.

09/11/2022

You cannot copy content of this page