fbpx

Для колег, які на передовій, працівники Осмолодського лісгоспу придбали багі

25 працівників держлісгоспів Прикарпаття служать зараз в 68 окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша . Тому колеги з Осмолодського лісгоспу вирішили придбати для них найнеобхідніше – всюдихідний і маневровий транспорт – багі.

“Бригада потребувала авто високої прохідності для їзди бездоріжжям. Порадившись з командиром, ми обрали багі. Це — легкий, мобільний та швидкий транспорт, що добре зарекомендував себе у військово-польових умовах”, — розповів начальник управління Сергій Кокоць Суспільному.

За його словами, вартість багі— 200 тис. грн., а всього в єгерську бригаду поїде три такі машини.

Директор Осмолодського лісгоспу Олексій Фрик каже, що такі швидкі та маневрові машини дають змогу успішно проводити розвідку та евакуйовувати поранених.

“Багі збирають з різних запчастин автомобілів ВАЗ. Завдяки цьому транспорт є простим у ремонті та обслуговуванні. Автомобіль може перевозити від двох людей. Крім того, в ньому можна розмістити зброю та боєприпаси”, — каже Фрик.

Працівники Осмолодського лісгоспу придбали для ЗСУ вже 8 таких автомобілів, не рахуючи 5 млн. гривень, які лісівники підприємства передали на потреби військових.

Фото: колаж.

09/20/2022

You cannot copy content of this page