fbpx

Добро є! Данилко Рак їде з мамою до Німеччини на лікування!

Історію цього хлопчика ми вам розповідали – він щодня їздив по 12 км до міста аби продати молоко і заробити грошей для операції мамі.

Жінка 16 березня потрапила під обстріл у Новоселівці та отримала поранення. Сусіди евакуювали її до лікарні, там їй не змогли допомогти – жінка потребувала фахового протезування.

Тоді й розпочалася історія Данилка – він замінював родині годувальника, адже з родини – бабуся, мама, яка не може ходити і батько, який зараз в ЗСУ.

Сюжет про хлопчика побачила лікарка з Львова і запросила родину на лікування. Зараз Данилко і мама у Львові, далі їх відвезуть в Німеччину, де й будуть лікувати.

“Лікарка нас знайшла сама. Вона побачила нашу історію в інтернеті й написала нам. Запропонувала допомогу мені й лікування в Німеччині. Жодних прогнозів лікарі поки не дають, поки самі не побачать стан стопи, то 100% прогнозів не дають. Але будуть робити все можливе, щоб зберегти стопу. Ситуація зі стопою в мене складна, але будуть намагатися врятувати. Можливо на це піде кілька операцій”, — розповідає Людмила Коваль Суспільному.

Фото: колаж.

10/10/2022

You cannot copy content of this page