fbpx

“Іди з нашої землі, не хочеш зараз йти – сядь зі мною за стіл переговорів” – Зеленський Путіну

Президент України Володимир Зеленський вкотре звернувся до Путіна. Він закликав його піти з української землі або сісти за стіл переговорів особисто. Про це він заявив під час спілкування з журналістами в Києві на Банковій.

Йди з нашої землі. Не хочеш зараз йти – сядь зі мною за стіл переговорів, я вільний. Тільки не за 30 метрів, як із Макроном, Шольцем, – я ж сусід! Я не кусаюся. Я нормальний мужик, сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?” – звернувся Зеленський до Путіна.

Зеленський також наголосив, що метою України є захист і свобода громадян, а Росія просто хоче поставити на коліна цілу націю, у якій люди почуваються рівними.

“Наша ціль – захист і свобода. Взагалі більше немає цінностей, тому що наші діти – це наша свобода. Що залишиться після мене? Мої діти. Хочу, щоб вони були живі. Усе, я більше нічого не хочу. Я просто цього бажаю усім”, – наголосив президент України.

Зеленський також зазначив, що зараз українці неабияк об’єдналися. Через це страх Росії полягає у тому, що в нашій державі більше немає окремо “влади” і “народу”.

Детальніше у відео:

Фото скрін із відео.

You cannot copy content of this page