fbpx

Не хотів бути тягарем і покинув, але дівчина розшукала військового

Сергія Костюченка поранили в той самий день, коли він планував відпроситися аби відсвяткувати річницю знайомства з коханою. В свої 22 роки хлопець вже захищав Київську область, потім Луганську, тому, коли відправили на бойове завдання – не вагався. Проте, артобстріл застав його в полі – хлопець нічого не пам’ятає окрім болю.

“Коли почався артобстріл, Сергій був у полі. Пам’ятає лише вибух. Коли розплющив очі, правиці вже не було, ліва була пошкоджена. Він не міг встати і не міг покликати по допомогу. Хлопець пригадує: думав, що то кінець, бо було дуже бoляче. Єдине, за що хвилювався – що його не знайдуть. Тієї миті на машині повз проїздив побратим. Сергій з останніх сил підняв ногу. І той його побачив”, – розповідають в Першому медичному об’єднанні Львова.

Хлопець втратив праву руку і доля іншої була під питанням. Він вирішив, що не потрібний коханій, та й яке майбутнє в них? Тому написав, що вони не можуть бути більше разом.

Але Сергій дуже недооцінив кохану Юлію. Дівчина з Житомирщини через побратимів розшукала коханого у Львові і запропонувала йому одружитися!

Пару одружили просто в лікарні.

Сергія ще очікує одна складна операція на руку, щоб її не втратити, а на іншу вже планують встановити протез.

Фото: колаж.

10/12/2022

You cannot copy content of this page