fbpx

“Одягнемося у футболки:”: до України йде аномальне тепло

В неділю, 3 листопада, погода в Україні буде вітряною та з дощем. А вже в понеділок прийде різке потепління. Таку погоду зумовить антициклон.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

“Неділя в Україні буде з новою повітряною масою. Антициклон, який досить довго визначав холодну та суху погоду, випхнув за двері потужний циклон атлантичного походження, тому погода міняється кардинально.

Замість холодяки – потепління до +9+16 градусів, замість сонечка – серйозні хмари, а в тихий штиль увірветься штормовий південний вітер. Власне, вже увірвався.

3-го листопада в Україні очікуються пориви південного вітру до 15-22 м/с, протягом дня температура повітря +9+14 градусів, на Півдні та Заході +12+18 градусів, на Сході +6+10 градусів.

Дощі пройдуть у західних, північних та подекуди в центральних областях, на Півдні та Сході – переважно без опадів.

У Києві неділя буде вітряною, обережно!, хмарною, з періодичним дощем. Температура повітря підвищиться до +10+12 градусів.

На початку наступного тижня потепління в Україні посилиться.

Якщо вітер буде люб’язний і стихне, то ми знову побачимо на вулицях наших громадян у джинсах із дірками на колінах, роздягненими до футболок та легких кольорових светриків.”- зазначила Діденко.

You cannot copy content of this page