fbpx

Раніше він зміг би і сам заробити на машину, квартиру і решту бажаного – на жаль захищаючи Україну, він втратив можливість самостійно себе забезпечувати

Ця історія почалася з заклику старшого сержанта 80 окремої ДШБ ЗСУ Любомира Андріїва допомогти у лікуванні побратима Андрія Насади. Андрій з 2014 на передовій, а в 2022 знову повернувся в бригаду, як аеророзвідник. На жаль, ворожа міна забрала здоров’я чоловіка, побратими врятували йому життя і мають на меті бодай відновити здоров’я.

«Раніше він зміг би і сам заробити на машину, квартиру і решту бажаного – на жаль захищаючи Україну, він втратив можливість самостійно себе забезпечувати!», – писав Любомир Андріїв і надав картки для допомоги родині військового.

Сержант мав надію, що вдасться зібрати гроші для лікування чоловіка і для порятунку його зору.

І ось з другого кінця світу українка Ірина Ващук Діскіпіо почула це прохання про допомогу і відгукнулася. Вона – голова благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine і її команда приймає чоловіка на біонічне протезування обох ніг. Ціна питання 40 тисяч доларів, які вона закликає збирати вже американську спільноту та всім охочих.

«З цього моменту буду конкретно: біонічне протезування обох ніг з суглобами колін буде коштувати $40,000- по собівартості запчастин в Prothetic and Orthotics Associate. Тож незабаром – наше завдання буде боротися за повноцінне життя воїна так, як він боровся на нашу Батьківщину! Таких як Андрій в нас вже в списку 4ро воїнів! Тепер власна перемога воїна в наших з вами руках!», – написала Ірина.

Фото: фб.

You cannot copy content of this page