fbpx

Ревізор виявив найбрудніший ресторан за всю історію програми

У першому випуску проекту Ревізор 2020 на Новому каналі, телеведуча Юлія Панкова почала полювання на недобросовісних рестораторів Харкова. Вона виявила найбрудніший ресторан за всю історію програми, пише “Главред”.

Ще до ревізії Панкова замовила доставку страв з ресторану азіатської кухні Тут-тук. Страви привезли на 15 хвилин пізніше. Локшина була теплою, але вона злиплася. Ведуча не наважилася її спробувати, а вирушила на ревізію у заклад, в якому готували замовлення.

“Тут-тук – найбільша мережа доставки азіатської кухні в Харкові. Щодня вони годують тисячі містян. Заклад знаходиться в одному з торгових центрів. Мені дуже хотілося потрапити на їхню кухню”, – каже Юля.

М’ясо в ресторані розморожувалось в пакетах і воді. Брудні яйця стояли біля чистого посуду. В холодильнику “сусіди” сирого м’яса – десерти.

“А найгірше було на поверхнях. Вперше мій люмінометр, який визначає ступінь забрудненості поверхонь, встановив антирекорд. Тільки уявіть, при нормі 30 одиниць він показав більше 9000!”, – каже дівчина.

І не дивно, що на табло були такі цифри. Адже тут дезінфікують поверхні рідиною для скла.

“Я була вражена такою недбалістю працівників. Вирішила провести експеримент і попросила, щоб вони помили цим засобом поверхню.

Потім ще раз перевірила її. Люминометр показав більше 3 тисяч одиниць. Очікувано, адже ця рідина не дезінфікує”, – каже Юля.

Після ревізії Юля вирішила продегустувати страви. За її словами, вони були смачні. Враховуючи всі недоліки, заклад відзнаки Ревізора не отримав.

Сюжет програми можна переглянути тут.

Фото – скірн з відео.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page