fbpx

Роздадуть по 2200 гривень: хто в Україні може розраховувати на додаткову грошову допомогу

З 1 грудня в Україні мешканці звільнених від окупанта територій отримуватимуть додаткову грошову допомогу у розмірі 2200 грн.

Про це повідомила віце-прем’єр Ірина Верещук, йдеться у офіційному Telegram-каналі Мінінтеграції.

Українцям на звільнених територіях видаватимуться: продукти харчування, речі першої необхідності, засоби гігієни, теплий одяг на зиму, і додаткову грошову допомогу.

“Кожен, хто пережив окупацію, може розраховувати на всі актуальні види фінансової допомоги – і від держави, і міжнародних гуманітарних організацій. Крім того, з наступного місяця ці громадяни отримуватимуть ще одну додаткову виплату – 2200 грн”, – повідомила Ірина Верещук.

Нагадаємо, на звільнених від ворога Харківщині та Херсонщині триває пілотний проект. Громадяни, які фактично проживали там на момент деокупації, через Укрпошту отримують разову грошову допомогу у сумі 1200 грн.

Раніше Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій заявило, що на деокупованих територіях Харківської області пенсії будуть виплачені невідкладно. Частина українців на цій території місяцями не могла отримати свої кошти.

You cannot copy content of this page