fbpx

Собака чекав 5 місяців у зруйнованому будинку і зустрів своїх господарів з сюрпризом

Сім’я з Макарова з трьома дітьми тікала від окупантів під обстрілами і не змогла забрати домашню улюбленицю.

“Макарівська Хатіко” не покидала подвір’я 5 місяців і не втрачала надію, що господарі ще повернуться.

Цю собаку знайшли на подвір’ї волонтери, він був поpанений – був обпечений. Волонтери та сусіди годували і доглядали за Еллі усі наступні 5 місяців до повернення господарів.

Волонтер Віталій знайшов таки господарів і ввесь час розповідав їм, як вона себе почуває. Віталій розповів ТСН, що господарка тікала з трьома дітьми і не встигла забрати собаку.

“У неї троє дітей. Їй було не до собаки. Вона пустила дітей перед собою і закривали їх собою, щоб, якщо попаде – то в неї”, – розповідає він.

Сама жінка розповіла, що у той день вона розуміла, що може загиннти, але хотіла врятувати доньок. Вона вже навіть попрощалася зі своїми дітьми.

“Ми на городі були, коли третій… Залетіло, вибігали городами, дівчат я вперед відправила, я сказала – стpіляють за нами, ви вперед, а мама вже як буде, головне, щоб ви були живі”, – розповідає вона.

Жінка тікала не дарма – їхній будинок oкупанти знищили, але на цих руїнах Еллі чекала їх всі ці місяці.

Коли господарі повернулися, то побачили, що Еллі підготувала для них сюрприз – привела двох цуценят. Від господарки вціліла лише альтанка, де і знайшли Еллі господарі.

Господиня собаки виросла у дитбудинку і сама виховує своїх доньок. А тепер їй приходиться жити з трьома дітьми, собакою, цуценятами і кошеням у тимчасовому прихистку, який для них дали небайдужі.

Фото: ТСН.

08/22/2022

You cannot copy content of this page