fbpx

Сьогодні моїй найменшій коханій онучці, якій 6 рочків, стало дуже погано. Моєю донькою було прийняте рішення терміново везти онучку в Львівську обласну дитячу клінічну лікарню. Цим постом я від щирого серця дякую екіпажу 651

Пост людяності!

Сьогодні моїй найменшій коханій онучці, якій 6 рочків, стало дуже погано. Моєю донькою було прийняте рішення терміново везти онучку в Львівську обласну дитячу клінічну лікарню. Поки ми їхали моїй онучці Ніколь ставало все гірше і гірше…

Мені вже під 70 років, було дуже важко їхати швидко і керувати машиною по наших корках. Донька під час руху подзвонила на тел. 102, пояснила ситуацію, що ми стоїмо в корках, а дитині з кожною хвилиною все гірше і попросила супровід поліції.

Чергова на 102 моментально зреагувала і прислала до нас екіпаж буквально за за кілька хвилин.

На жаль мені було не до того і я не знаю прізвища чергової… При приїзді патрульної машини поліцейські швидко пересадили онучку і доньку в свою машину і дуже швидко передали онучку лікарям.

Цим постом я від щирого серця дякую екіпажу 651 та поліцейським СМОЛИНЕЦЬ ВОЛОДИМИР та ІЛЬНИЦЬКИЙ РОМАН та черговій на 102.

Дай Вам боже всім здоров’я і всього найкращого!

Автор – ‎Николай Викторович (для Varta1 – Варта1 (офіційна спільнота)).

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page