fbpx

Спецпризначенець Тураєв вкрав серця багатьох українок, але його належить тільки одній

Те, що українські військові не лише найсміливіші, але неймовірні красені – без сумнівів!

Про свою популярність боєць спецпризначення Артур Тураєв знає, адже активно використовує TikTok та Інстаграм, де 95% аудиторії – жінки.

Проте, Артур скромно вважає себе далеким від ідеалу, про що розповів в інтерв’ю «Слава+».

“Краш” це, звичайно, круто, якби я себе таким вважав. Але насправді я не надаю цьому значення, я не маю жодної гордості. Я насамперед виконую свій обов’язок, а те, що пишуть люди, звичайно, приємно, але не на першому місці, – сказав Тураєв.

За його словами, колеги всіляко підтримують ведення його мініблогу і, навіть, ставлять “вподобайки” на відео у соцмережах. Проте, вони не сподівалися аж такої популярності, тому тепер і підколюють. А ще треба витрачати багато часу аби всім відповісти.

«У деяких моментах були такі підколи, що я зазнаюсь і менше спілкуюся. Але це реально так, тому що дуже багато надходить повідомлень та пропозицій, на деякі мені доводиться відповідати, а це забирає час», – поділився Тураєв.

Хоч спецпризначенці мають бути «привидами», але Артур проти такого знеособлення.

«Я пішов від цих стереотипів і мені важливо бути відкритим. Я хочу доносити людям правду та інформацію з відкритим обличчям. Я вже не раз це казав, але людям треба в когось вірити, бо вони вірять у Кіма, Арестовича та супермена», – сказав Артур.

Артур так само відкрито заявляє, що має кохану і публікує багато фото з нею. Обраниця Тураєва перебуває в Україні і теж допомагає фронту та мирному населенню.

Фото: ТСН.

08/10/2022

You cannot copy content of this page