fbpx

Учасник АТО, який у 2014 році втратив ногу, йшов пішки від Чорного моря до Карпат, аби зібрати 800 тис. грн на авто для ЗСУ

Житомирянин Олександр Швецов за тиждень зібрав 650 тисяч гривень і пройшов 65 км.

На шляху, який долав боєць, цінна кожна гривня: чим більше донатів, тим менше Олександру треба було пройти. Гривня допомоги на ЗСУ дорівнює 1 крок.

“Вже восьмий день я йду пішки від чорного моря до Карпат. Вірю що здолаю цей шлях разом з Вами, зібравши кошти Побратимам на два пікапи та на мікроавтобус які їм зараз дуже необхідні

Прошу Вашої допомоги яка полягає в тому: що одна гривня донату на ці потреби = 1 мій крок. Між Одесою і Яремче 800 000 метрів, чим більше кроків задонатите, тим коротша буде для мене ця дистанція, і тим скорше пацани отримають такі необхідні для них зараз автівки.

У скарбничці загального збору вже маємо сукупно 650 000 грв, а це означає що моя дистанція завдяки Вам зменшилася вже на 650 кілометрів).За сім днів я пройшов 65 кілометрів, того залишок 85 км. Поки ж прошу усіх про підтримку.”, – писав два дні назад Олександр Швецов.

12 жовтня Олександр повідомив, що потрібну суму зібрано:

“Дякую Боже! Дякую славетному народові України! Дякую кожному хто допомагає ЗСУ! Якби можна було б акумулювати всі Ваші донати у мої кроки, то я вже сьогодні був би біля Антлантичного океану, але ми з Вами акумулюємо їх в дещо краще.

А саме в автівки та потреби для наших Побратимів. Тільки за цю добу Ви перерахували на це більше двох мільйонів гривень ,і продовжуєте донатити. На даний момент зібрано біля 3 000 000 грв. Фух!

Чесно, я не знаю що в такі моменти відчуває Притула, але я відчуваю ПЕРЕМОГУ”, – щиро радіє боєць.

Фото: скрін.

10/13/2022

You cannot copy content of this page