fbpx

Весілля відклали до перемоги, проте, на жаль, відгуляти його не судилося: пам’яті Дмитра Зімича

13 жовтня стало відомо про ще одну непоправну втрату на фронті. Обірвалося життя волиняна Дмитра Зімича із села В’язівне на Камінь-Каширщині.

За інформацією газети Нове життя, захисник лише нещодавно одружився. На початку вересня він став на рушничок щастя зі своєю коханою Софійкою Швирид. Для скромної церемонії боєць відпросився у командування, а вже пишніше святкування планували провести вже після перемоги. На жаль, не судилося.

Дмитро працював будівельником за кордоном, а ще мав дві спеціальності – тракториста та механіка. Восени 2018-го юнак був призваний на строкову службу, яку проходив на Черкащині. Як розповідав, той досвід пригодився, коли в квітні цього року вирушив захищати Україну.

Із коханою познайомився через спільних знайомих. Обоє одразу зрозуміли, що ніжне почуття у них взаємні.

«Два роки ми зустрічалися. На Щедруху були свати. Тоді ж вирішили, що весілля справимо у вересні. Планували на четверте число», – розповідали молодята. Їхні мами Лариса Іванівна й Інна Володимирівна казали: війна не перекреслила планів, хоча й внесла корективи. На початку квітня Дмитра Зімича призвали захищати Батьківщину. «Перед тим зателефонували з віфйськкомату і попередили, щоби був готовий по дзвінку відправитися служити», – розповідав журналістам боєць.

Вічна пам’ять і вічна шана Герою!

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page