fbpx

Вінничанка з прикутою до візка матір’ю виготовляє окопні свічки

Вінничанка Ніна Владимирець підійшла до виготовлення окопних свічок з розмахом – підключила подруг, магазин «Південнобужський» та маму.

Жінка подякувала за допомогу в придбанні плитки, вона хоч і б/у, але працює чудово, та воску.

«Я дуже вам всім вдячна. Ми в теплі, а уявляєте, як їм бідним, зараз там, на 0-ці?!!! Тому ми з вами, нехай трошки, але зуміли ті золоті ручки нагріти та закип’ятити чайочку. До речі, на середній окоп. свічці, ( бан. з-під кукур., горошку), за 24 хв. закипає 1л води.

А ще, провівши вчора тестування, я взнала, що на одну таку свічку, йде 340-350г воску, ( в залежн. від щільності гофрокартону). Щоб вона була якісною, її потрібно заливати тричі. На 3 фото, остання в перш. ряду, біла). І горітиме вона, від 10 до 12 год», – написала пані Ніна у себе на сторінці.

Вона з мамою та подругою Людмилою Чернатою, яка підключила до нарізання смужок весь магазин «Південнобужський» працює не покладаючи рук, проте дуже бракує воску та парафіну.

«Баночками теж забезпечують багато людей. А от з воском, парафіном, великі проблеми. Справа ще й в тому, що він закінчується у самих пасічників.

Тому, дууууууже всіх прошу, допоможіть з цим. З 24.10. обіцяють морози.

Людоньки, прошу вас, молю, благаю – ДОПОМОЖІМО нашим дорогим хлопцям вистояти, пережити і перемогти цю морозну, воєнну зиму, своєю підтримкою – воском чи парафіном. Адже вони там, не лише за себе воюють, а й за кожного з нас. Пам’ятаймо це і дякуймо ЇМ!», – закликає Ніна Владимирець.

You cannot copy content of this page