fbpx

“Виносив пораненого з поля бою” – загинув кардіохірург Дмитро Сербін

Лікар від бога – рятував поранених на полі бою і під час евакуації поранених солдатів ворог обірвав життя талановитого кардіохірурга, відомого спортсмена Дмитра Сербіна.

“Сьогодні вночі на лінії фронту загинув лікар від бога, капітан збірної України з американського футболу та мій друг “Чарівний Лікар” Дмитро Миколайович Сербін. Загинув, виконуючи свій цивільний та лікарський обов’язок: виносячи пораненого з поля бою” – написав друг полеглого Олександр Лосинський.

Важко переживають втрату партнери по київському клубу “Capitals”, за який успішно виступав Дмитро в ролі футболіста.

“Людина з великої літери, він завжди приходив на допомогу кожному, хто її потребує, душа будь-якої компанії, нам усім було чого в нього повчитися, і ми вчилися. Помер як воїн, захищаючи свою країну, своїх рідних, бо робив це за життя. Дімо, дякуємо тобі за все! Ти в наших серцях, ніколи не забудемо!” – йдеться в зверненні до загиблого товариша в “Kyiv Capitals”.

Дмитро був капітаном клубу і багаторазовим призером міжнародних турнірів з регбі.

“Кращий WR України всіх часів і просто найкращий друг для багатьох гравців усієї України та Європи… Діма був легендою! Діма і залишається легендою у наших серцях та в нашій пам’яті!” – йдеться в реакції Української ліги американського футболу.

Вічна пам’ять Герою.

Фото: колаж.

You cannot copy content of this page