fbpx

Я охолов до своєї дружини та покохав іншу. Доля склалась так, що в скрутну годину саме колишня прийшла мені на допомогу. Тепер наші діти стали ліпшими друзями, навіть більше того

Я зустрів Марину в маршрутці та закохався в неї з першого погляду. Почали зустрічатися, а вже потім одружилися, і були щасливі в шлюбі 5 років.

Але ось, у нас на роботі з’явилася нова співробітниця, звуть її Ксюша, і я втратив голову.

Закохався до безтями, а до своєї дружини почуття минули, не мила вона мені більше. Терпів так ще з півроку, а потім вирішив, що треба з цим щось робити.

Прийшов додому і все розповів дружині, що люблю іншу, і не хочу псувати життя ні собі, ні їй.

Невдовзі ми з нею розлучилися. Всі мої друзі, говорили, що я не сповна розуму, тому що залишив таку красиву жінку. Але не люблю я її, і все. Навіщо псувати собі життя і іншим, вона ж цього не заслуговує.

Почав залицятися до Ксюші. Вона відповіла мені взаємністю та незабаром ми одружилися. У нас з’явився син, якого ми дуже любимо.

Але щастя було не довгим, наш син занедужав. Ми його привезли туди де, як виявилося, працювала тепер моя колишня. Я її вмовляв допомогти нашому хлопчику. Вона робила все, що було у її силах.

За цей час Марина подружилася з моєю теперішньою дружиною. А коли Артемко, так звуть сина, видужав, то він захотів, щоб хресною у нього була тітка Марина.

Марина за цей час вийшла заміж, і у неї теж була дитина, дівчинка Оля. Так наші діти подружилися і ми тепер дружимо сім’ями.

Вже минули роки, діти закінчили школи, інститути, але все одно продовжували дружити. Нещодавно приходять і кажуть, що хочуть одружитися.

Я подзвонив Марині, і розповів їй цю новину про дітей. Вона з чоловіком приїхала до нас і ми всі разом благословили закоханих.

Я дуже щасливий за них! Але й цікаво ж доля склалась у нас у всіх. Головне, що нам з Мариною вистачило тоді мудрості залишитись друзями.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page