fbpx

«Як їхав сказав мамі “Цього разу я надовго” так і вийшло», – пам’яті Пашка Андрія з Піддністрян

«Йому назавжди 25, він назавжди люблячий батько, турботливий син, справжній патріот, справедливий, добрий та чуйний товариш. Як їхав сказав мамі “Цього разу я надовго” так і вийшло…», – пригадують однокласники.

Чоловік поїхав до Польщі, щоб заробити кошти на ремонт квартири, яку вони з дружиною Наталею купили після весілля.

Він без вагань вернувся і пішов добровольцем – його не могли переконати ні мама, ні дружина. Завжди казав, що все гаразд, якби важко йому там не було.

«Коли до нього дзвонили Він завжди нам казав, що в нього все добре і не варто переживати, навіть якщо було важко! Товаришу своєму Він завжди казав, щоб в важкі хвилини розмовляв з Богом і довіряв усе йому. Він жодного дня не жалівся! Казав щодня лише вперед і до перемоги! Хто як не я!», – пригадують друзі.

Його однокласники пригадують спільне дитинство та юність – такого товариша важко втрачати.

«День перед тим, як його не стало, він нам всім написав і подзвонив, сказав що любить нас усіх! І скинув відео в останній день, де він посміхається крізь сльози і говорить, що любить!

Я ще встигла йому написати останню смс яку він прочитав! Цитую: «Андрусику, сонечко, як би я хотіла тебе обійняти, смачно нагодувати, дати тобі найм’якшу подушку, найчистішу постіль, найтеплішу ковдру і щоб ти відпочив!» На що він відповів, що в нього багато роботи і в нього нема часу відпочивати! Не здавався!», – пригадує однокласниця.

«Він був чистий серцем, зі своїм характером але воїном! МУЖНІМ! Він вже знав, що його чекає, але все одно йшов дивлячись смеpті в очі до кінця! Він йшов перший, вів всіх побратимів. В той день з ним полягли ще двоє воїнів! Так і по житті – він був лідером!

Нема жодної фотографії, де б він не усміхався. Завжди усміхнений Андрій – назавжди в моєму серці! Дуже цікава штука життя, коли людина є , нас завжди єднає з людиною побут, а в ньому є все і любов, і злість, і образи, а коли не стає нас, то єднає лише чиста ЛЮБОВ і все, немає місця вже більше ні для чого, бо та ЛЮБОВ така велика, що займає весь простір в нашому серці, а воно безкраїв, не осягнути навіть нам наскільки воно велике і чисте!

І це нам дано для переміни себе, своїх поглядів, позицій, для того, щоб ми навернулися до Бога!» – говорять сестри Андрія.

Чоловік не встиг переглянути фото новонародженого сина. Вічна пам’ять Герою.

Фото: колаж.

10/02/2022

You cannot copy content of this page