fbpx

ЗМІ пригадали символ, який міг віщувати війну росії проти України

Споконвіків українці вірили у прикмети і за ними передбачали станеться щось добре чи лихе, коли росія пішла повномасштабною війною проти України, наші співгромадяни у соцмережах почали активно згадувати, які ж події та знаки були передвісниками нинішніх подій. Вірити чи не вірити у ці знаки – вирішувати кожному, пише ТСН.

У січні 2014 року голубів миру, яких Папа Римський випустив за мир в Україні (тоді після перших cмеpтей на Майдані йшлося про громадянський, а не військовий мир), атакували інші птахи.

Щойно мирні птахи випурхнули з вікна понтифіка, як на них напали і намагалися встромити кігті спочатку чайка, а опісля крук.

Зрештою, стало відомо, що обскубані голуби таки вирвалися, втративши трохи пір’я. А цей знак стали вважати передвісником нападу Росії на Україну. Також вважають, що другий хижий птах символізує Білорусь, яка сприяє російським окупантам.

Звісно, що були і добрі знаки. Так, 7 березня 2022 року багато українців побачили прикмету перемоги України у війні. Під час евакуації у Харкові білий голуб – символ миру – сів на руку священника, який брав участь у рятувальній операції.

Фото: скрін.

06/08/2022

You cannot copy content of this page